Таг: Јане Нетков

КЛИНИКАТА ЗА УВО, НОС И ГРЛО ДОБИ НОВА ОПРЕМА ЗА ХИРУРГИЈА НА СИНУСИ И НОЌНА АПНЕА

КЛИНИКАТА ЗА УВО, НОС И ГРЛО ДОБИ НОВА ОПРЕМА ЗА ХИРУРГИЈА НА СИНУСИ И НОЌНА АПНЕА

Универзитетската клиника за уво, нос и грло ја пушти во употреба новата опрема за хируршки интервенции и за анестезија. Опремата се состои од столб за ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО СЕ ИЗВИНИ, ЈАНЕ НЕТКОВ НЕ Е ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА УВО, НОС И ГРЛО

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО СЕ ИЗВИНИ, ЈАНЕ НЕТКОВ НЕ Е ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА УВО, НОС И ГРЛО

Јане Нетков не е именуван за нов директор на Клиниката за уво, нос и грло, соопшти Министерството за здравство, откако вчера објави дека е назначен за ...
2 / 2 НАПИСИ