Таг: клиничка слика

СИТУАЦИЈАТА ВО БОЛНИЦИТЕ Е АЛАРМАНТНА, СООЧЕНИ СЕ СО НАПЛИВ НА ПАЦИЕНТИ СО ТЕШКА КЛИНИЧКА СЛИКА, КАЖА ФИЛИПЧЕ ПО СОСТАНОКОТ СО ДИРЕКТОРИТЕ НА КОВИД ЦЕНТРИТЕ

СИТУАЦИЈАТА ВО БОЛНИЦИТЕ Е АЛАРМАНТНА, СООЧЕНИ СЕ СО НАПЛИВ НА ПАЦИЕНТИ СО ТЕШКА КЛИНИЧКА СЛИКА, КАЖА ФИЛИПЧЕ ПО СОСТАНОКОТ СО ДИРЕКТОРИТЕ НА КОВИД ЦЕНТРИТЕ

Здравствениот систем деновиве се соочува со најголемиот предизвик до сега, состојбата во болниците е алармантна, соопштија од Министерството за здравс ...
1 / 1 НАПИСИ