Таг: Комиисја за заразни болести

ЌЕ ГО РАЗРЕШАМ ЗИБЕРИ, НЕГОВАТА ИЗЈАВА ЗА ОТВАРАЊЕТО НА ГРАНИЦИТЕ Е НЕДОЛИЧНА ЗА ДОКТОР И ЗА ДИРЕКТОР, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ЌЕ ГО РАЗРЕШАМ ЗИБЕРИ, НЕГОВАТА ИЗЈАВА ЗА ОТВАРАЊЕТО НА ГРАНИЦИТЕ Е НЕДОЛИЧНА ЗА ДОКТОР И ЗА ДИРЕКТОР, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче рече дека се консултира со правнци и доколку може, уште денес ќе биде разрешен директорот на Центарот за јавно з ...
1 / 1 НАПИСИ