Таг: кубик

ЦЕНАТА НА КУБИК ОГРЕВНО ДРВО ДОСТИГНА 5.300 ДЕНАРИ, ШУМСКИТЕ СТОПАНСТВА ГИ СТОПИРААТ ИСПОРАКИТЕ

ЦЕНАТА НА КУБИК ОГРЕВНО ДРВО ДОСТИГНА 5.300 ДЕНАРИ, ШУМСКИТЕ СТОПАНСТВА ГИ СТОПИРААТ ИСПОРАКИТЕ

Цената на кубик огревно дрво достигна 5.300 денари во Скопје, а во остатокот од земјата се движи од 4.500-5.000 денари. Освен драстично зголемената це ...
1 / 1 НАПИСИ