Таг: легален

АРГЕНТИНА Е ПРВАТА ГОЛЕМА ЗЕМЈА ВО ЛАТИНСКА АМЕРИКА ШТО ГО ЛЕГАЛИЗИРА АБОРТУСОТ

АРГЕНТИНА Е ПРВАТА ГОЛЕМА ЗЕМЈА ВО ЛАТИНСКА АМЕРИКА ШТО ГО ЛЕГАЛИЗИРА АБОРТУСОТ

Аргентина стана првата голема земја во Латинска Америка што го легализира абортусот, кога денеска Сенатот гласаше да се дозволи прекин на бременоста д ...
1 / 1 НАПИСИ