Таг: мали и микро претпријатија

ДРЖАВАТА ЌЕ БИДЕ КОСОПСТВЕНИК ВО СТАРТАПИТЕ КОИ ЌЕ ДОБИЈАТ ПАРИЧНА ПОМОШ

ДРЖАВАТА ЌЕ БИДЕ КОСОПСТВЕНИК ВО СТАРТАПИТЕ КОИ ЌЕ ДОБИЈАТ ПАРИЧНА ПОМОШ

Државата ќе учествува со 25 отсто од средствата во основачкиот влог на мали и микро претпријатија, но најмногу до 30 милиони денари. Ова е една од мер ...
1 / 1 НАПИСИ