Таг: Мерик Гарланд

СПЕЦИЈАЛЕН СОВЕТНИК ЌЕ ГО ИСТРАЖУВА БАЈДЕН ОТКАКО ВО НЕГОВАТА ГАРАЖА БЕА НАЈДЕНИ ДОВЕРЛИВИ ДОКУМЕНТИ

СПЕЦИЈАЛЕН СОВЕТНИК ЌЕ ГО ИСТРАЖУВА БАЈДЕН ОТКАКО ВО НЕГОВАТА ГАРАЖА БЕА НАЈДЕНИ ДОВЕРЛИВИ ДОКУМЕНТИ

Јавниот обвинител на САД, Мерик Гарланд, именуваше специјален советник кој треба да го истражи начинот на кој Џо Бајден постапувал со доверливи владин ...
1 / 1 НАПИСИ