Таг: Министерсрво за култура

10 УЧЕСНИЦИ САМИ СИ ГИ ПОВЛЕКЛЕ ОДОБРЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

10 УЧЕСНИЦИ САМИ СИ ГИ ПОВЛЕКЛЕ ОДОБРЕНИТЕ ПРОЕКТИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Десет проекти кои беа одобрени од Министерството за култура во Годишната програма, се повлечени од самите учесници, рече денес министерот за култура Р ...
1 / 1 НАПИСИ