Таг: натпревар по математика

ДЕТЕ ОД УЛИЦА, СО САМО ЕДЕН ОБРОК ВО ДЕНОТ, ОСВОИ ТРЕТО МЕСТО ПО МАТЕМАТИКА НА „КЕНГУР”

ДЕТЕ ОД УЛИЦА, СО САМО ЕДЕН ОБРОК ВО ДЕНОТ, ОСВОИ ТРЕТО МЕСТО ПО МАТЕМАТИКА НА „КЕНГУР”

Осмоодделенецот Амир Дестанов, дете од улица кое реши да се бори со суровата судбина која сакаше неговото семејство да биде под дното на сиромаштијата ...
1 / 1 НАПИСИ