Таг: Обединета Русија

ПАРТИЈАТА НА ПУТИН ПРЕД УБЕДЛИВА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ВО РУСИЈА, ИАКО ПОДДРШКАТА СЕ НАМАЛИЛА

ПАРТИЈАТА НА ПУТИН ПРЕД УБЕДЛИВА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ВО РУСИЈА, ИАКО ПОДДРШКАТА СЕ НАМАЛИЛА

Партијата на Владимир Путин, Обединета Русија, ќе го задржи мнозинството во парламентот и по изборите што се одржуваа во изминатите три дена, и покрај ...
1 / 1 НАПИСИ