Таг: образовен асистент

ВО АПРИЛ ПОЧНУВА ОБУКАТА НА ТРЕНЕРИ ЗА ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

ВО АПРИЛ ПОЧНУВА ОБУКАТА НА ТРЕНЕРИ ЗА ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

Во април ќе почне тренингот за тренери за образовни асистенти, кои понатаму треба да ја спроведат обуката на образовните асистенти кои ќе бидат селект ...
1 / 1 НАПИСИ