Таг: огнено оружје

БУГАРСКИОТ КЛУБ „ЦАР БОРИС ТРЕТИ“ ВО ОХРИД ОШТЕТЕН ОД ОГНЕНО ОРУЖЈЕ, МНР ГО ОСУДИ НАПАДОТ

БУГАРСКИОТ КЛУБ „ЦАР БОРИС ТРЕТИ“ ВО ОХРИД ОШТЕТЕН ОД ОГНЕНО ОРУЖЈЕ, МНР ГО ОСУДИ НАПАДОТ

Бугарски клуб во Охрид „Цар Борис Трети“, именуван според бугарскиот цар соработник на фашистите, е оштетен со огнено оружје. Непознати сторители сино ...
УБИЕЦОТ ОД ЛАС ВЕГАС БИЛ МУЛТИМИЛИОНЕР И СТРАСЕН КОЦКАР

УБИЕЦОТ ОД ЛАС ВЕГАС БИЛ МУЛТИМИЛИОНЕР И СТРАСЕН КОЦКАР

Последните финансиски трансакции на Чарлс Падок станаа главен фокус на истрагата, која се уште се обидува да ги дознае мотивите на најсмртоносното пук ...
ВО САД ГОДИНАВА УБИЕНИ 461 ЛИЦЕ ВО МАСОВНИ ПУКАЊА

ВО САД ГОДИНАВА УБИЕНИ 461 ЛИЦЕ ВО МАСОВНИ ПУКАЊА

Педесет и осум лица беа убиени, а над 500 се повредени, во последното масовно пукање во САД, што се случи на концерт во Лас Вегас и тоа е најсмртоносн ...
3 / 3 НАПИСИ