Таг: ортопед

ПОЧИНА ОРТОПЕДСКИОТ ХИРУРГ Д-Р ТОДОР НОШПАЛ

ПОЧИНА ОРТОПЕДСКИОТ ХИРУРГ Д-Р ТОДОР НОШПАЛ

Ортопедскиот хирург д-р Тодор Ношпал почина денеска во Скопје, соопшти семејството на социјалните мрежи. Имаше 60 години. На последните локални избори ...
ЦЕЛОСНО ВЕШТАЧКО РАМО ЗА ПАЦИЕНТИ СО ТЕЖОК ИНВАЛИДИТЕТ – НОВА МЕТОДА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

ЦЕЛОСНО ВЕШТАЧКО РАМО ЗА ПАЦИЕНТИ СО ТЕЖОК ИНВАЛИДИТЕТ – НОВА МЕТОДА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ во Скопје се изведени три операции за вградување на целосна протеза на рамо, односно за вградување реве ...
2 / 2 НАПИСИ