Таг: Питер Ванхауте

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ГИ УЧИ НА ЕТИКА СОБРАНИСКИТЕ СЛУЖБИ, ПРЕДАВАЧ И ПИТЕР ВАНХАУТЕ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ГИ УЧИ НА ЕТИКА СОБРАНИСКИТЕ СЛУЖБИ, ПРЕДАВАЧ И ПИТЕР ВАНХАУТЕ

Дваесетина службеници од сите сектори во Собранието, втор ден во просториите на Парламентарниот институт учат професионално и етичко постапување во сл ...
ИНТЕРНЕТ ФИЛТЕР ГО ЗАМЕНУВА ТРАМП СО МАЧИЊА

ИНТЕРНЕТ ФИЛТЕР ГО ЗАМЕНУВА ТРАМП СО МАЧИЊА

Најдоброто место да се бара прибежиште од огромниот наплив на вести за американскиот претседател Доналд Трамп не е пуст остров или пештера, туку самио ...
ВАНХАУТЕ ЗА ИГРАТА СО ДУИ: ИЗБОРИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОГРЕБ НА ОСТАТОЦИТЕ ОД ДЕМОКРАТСКА МАКЕДОНИЈА

ВАНХАУТЕ ЗА ИГРАТА СО ДУИ: ИЗБОРИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОГРЕБ НА ОСТАТОЦИТЕ ОД ДЕМОКРАТСКА МАКЕДОНИЈА

Коментирајќи ја актуелната криза со оставките на министрите на ДУИ, Питер Ванхауте, поранешниот меѓународен посредник во политичката криза синоќа со п ...
ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

ЗА УКРАДЕНИ ПАРИ ОД ЕУ МАКЕДОНСКИТЕ СВИРКАЧИ ЌЕ СВЕДОЧАТ ВО БРИСЕЛ

Скопје, 23 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Укажувачите на криминал или таканаречените свиркачи ќе пријавуваат злоупотреби на пари од европски фондови в ...
4 / 4 НАПИСИ