Таг: потекло

КОВИД-19 НЕ Е РАЗВИЕН КАКО БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ, ВЕЛАТ АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ

КОВИД-19 НЕ Е РАЗВИЕН КАКО БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ, ВЕЛАТ АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ

Американските разузнавачки агенции велат дека можеби никогаш нема да го идентификуваат потеклото на ковид-19, но заклучиле дека не бил развиен како би ...
СО НОВ ЗАКОН ЌЕ СЕ ЗАПЛЕНУВА ИМОТ НАД 30 ИЛЈАДИ ЕВРА БЕЗ ДОКАЖАНО ПОТЕКЛО, НАЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НИКОЛОВСКИ

СО НОВ ЗАКОН ЌЕ СЕ ЗАПЛЕНУВА ИМОТ НАД 30 ИЛЈАДИ ЕВРА БЕЗ ДОКАЖАНО ПОТЕКЛО, НАЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НИКОЛОВСКИ

Вицепремиерот за борба против корупција Љупчо Николовски кажа дека драфт верзијата на новиот Закон за потекло на имот е готова и со него се предвидува ...
2 / 2 НАПИСИ