Таг: потенција

ЗАПЛЕНЕТИ 4 ТОНИ АПЧИЊА И ГЕЛ ЗА ПОТЕНЦИЈА РИЗИЧНИ ПО ЗДРАВЈЕТО НА ЛУЃЕТО

ЗАПЛЕНЕТИ 4 ТОНИ АПЧИЊА И ГЕЛ ЗА ПОТЕНЦИЈА РИЗИЧНИ ПО ЗДРАВЈЕТО НА ЛУЃЕТО

Царинската управа објави дека се запленети четири тони апчиња и гел за потенција што не се регистрирани во Регистарот на лекови, со што се опишани как ...
1 / 1 НАПИСИ