Таг: прекршок

ОДЗЕМЕНА КОЛАТА НА ЛИЦЕТО КОЕ ВОЗЕШЕ ПО ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО СКОПЈЕ, СЕ СНИМАШЕ И СЕ ОБЈАВИ НА ТИКТОК

ОДЗЕМЕНА КОЛАТА НА ЛИЦЕТО КОЕ ВОЗЕШЕ ПО ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО СКОПЈЕ, СЕ СНИМАШЕ И СЕ ОБЈАВИ НА ТИКТОК

Парична казна и времено одземање на возилото заработи лицето кои возеше на новата велосипедска патека долж булеварот 8 Септември во Скопје. Градоначал ...
ЛАНИ 32 ДЕЦА СЕ СУДРИЛЕ СО ЗАКОНОТ ВО ВЕЛЕШКО

ЛАНИ 32 ДЕЦА СЕ СУДРИЛЕ СО ЗАКОНОТ ВО ВЕЛЕШКО

Минатата година, 32 деца од велешко дошле во судир со законот, дел од нив се и повеќекратни прекршители. Според службената документација на поведени п ...
2 / 2 НАПИСИ