Таг: Рафаел

СИТЕ ТАПИСЕРИИ НА РАФАЕЛ ПО ПЕТ ВЕКА СЕ ВРАЌААТ ВО СИСТИНСКАТА КАПЕЛА

СИТЕ ТАПИСЕРИИ НА РАФАЕЛ ПО ПЕТ ВЕКА СЕ ВРАЌААТ ВО СИСТИНСКАТА КАПЕЛА

За првпат по неколку векови, сите 12 таписерии кои ги дизајнирал Рафаел ќе се закачат на ѕидовите во Систинската капела, во рамки на големата изложба ...
1 / 1 НАПИСИ