Таг: рамковни

ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ СТОЈКО ПАУНОВСКИ ОД ДИРЕКТОРСКОТО МЕСТО, ПОРАДИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО ОДНЕСУВАЊЕ

ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ СТОЈКО ПАУНОВСКИ ОД ДИРЕКТОРСКОТО МЕСТО, ПОРАДИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО ОДНЕСУВАЊЕ

Владата на денешната седница поради непрофесионално однесување го разреши директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски. „Согласно ...
143 РАМКОВНИ ЧЕКААТ БЕЗБЕДНОСНИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ДА ВЛЕЗАТ НА РАБОТА ВО МВР

143 РАМКОВНИ ЧЕКААТ БЕЗБЕДНОСНИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ДА ВЛЕЗАТ НА РАБОТА ВО МВР

Од идниот месец почнува распоредувањето во МВР на 143 вработени по Рамковниот договор кои 10 години седеле дома, а земале плата најавија вицепремиерит ...
НА 1.200 РАМКОВНИ ВРАБОТЕНИ КОИ 10 ГОДИНИ НЕ ОДЕА НА РАБОТА ЌЕ ИМ СЕ ПОНУДИ МЕСТО ПО ПРИНЦИПОТ „ЗЕМИ ИЛИ ОСТАВИ“

НА 1.200 РАМКОВНИ ВРАБОТЕНИ КОИ 10 ГОДИНИ НЕ ОДЕА НА РАБОТА ЌЕ ИМ СЕ ПОНУДИ МЕСТО ПО ПРИНЦИПОТ „ЗЕМИ ИЛИ ОСТАВИ“

Министрите го отворија патот за ефективно вработување на 1.200 т. н. рамковни административци кои со години седеа дома и земаа плата, со што ќе ги ста ...
3 / 3 НАПИСИ