Таг: ранливи категории

ЕДНОКРАТНАТА ПОМОШ ОД 6.000 ДЕНАРИ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ВО 2021, ВЕЛИ ВЛАДАТА

ЕДНОКРАТНАТА ПОМОШ ОД 6.000 ДЕНАРИ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ВО 2021, ВЕЛИ ВЛАДАТА

Еднократната поддршка од 6.000 денари може да се користи во кој било период без рокови и ограничувања. Од Владата велат дека станува збор за околу 300 ...
ПРИ ПАРИ, ОСТАНАА БЕЗ ПАРИ, НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ КОРИСНИЦИ НА ДОМАШНАТА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА БАРААТ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ТРОШЕЊЕ ПОРАДИ СЛОЖЕНИТЕ БАНКАРСКИ ПРОЦЕДУРИ

ПРИ ПАРИ, ОСТАНАА БЕЗ ПАРИ, НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ КОРИСНИЦИ НА ДОМАШНАТА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА БАРААТ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ТРОШЕЊЕ ПОРАДИ СЛОЖЕНИТЕ БАНКАРСКИ ПРОЦЕДУРИ

Фирдез И. од Скопје, невработена 61-годишна граѓанка од Шуто Оризари, добила платежна картичка за да купува домашни производи како помош на ранливите ...
ПАПАТА ФРАЊО ГИ ИСЛУША ПОРАКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ КАЈ СПОМЕН ДОМОТ НА МАЈКА ТЕРЕЗА

ПАПАТА ФРАЊО ГИ ИСЛУША ПОРАКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ КАЈ СПОМЕН ДОМОТ НА МАЈКА ТЕРЕЗА

Папата Фрањо се сретна со претставници на верските заедниици од Македонија и со група граѓани од ранливите категории пред  Спомен куќата на Мајка Тере ...
МЛАДИТЕ ВОЛОНТЕРИ ОД ЦРВЕН КРСТ СО ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА ИМ ПОМОГНАА НА ТРИ ВЕЛЕШКИ СЕМЕЈСТВА

МЛАДИТЕ ВОЛОНТЕРИ ОД ЦРВЕН КРСТ СО ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА ИМ ПОМОГНАА НА ТРИ ВЕЛЕШКИ СЕМЕЈСТВА

Младите волонтери од Општинскиот Црвен крст од Велес, изминатиот период реализираа три проекти, со кои директно помогнаа на исто толку семејства од оп ...
4 / 4 НАПИСИ