Таг: Ром

ЕДНА ГОДИНА ЗАТВОР ЗА ПОЛИЦАЕЦОТ ШТО БЕШЕ СНИМЕН КАКО ТЕПА РОМ ВО БИТОЛА

ЕДНА ГОДИНА ЗАТВОР ЗА ПОЛИЦАЕЦОТ ШТО БЕШЕ СНИМЕН КАКО ТЕПА РОМ ВО БИТОЛА

Полицаецот од Битола, кој минатиот септември беше снимен и објавен на социјалните мрежи како тепа Ром пред Поштата во градот, е неправосилно осуден на ...
МВР ГО ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ЗА ПОЛИЦИСКО ПРЕТЕПУВАЊЕ НА БИТОЛЧАНЕЦ

МВР ГО ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ ЗА ПОЛИЦИСКО ПРЕТЕПУВАЊЕ НА БИТОЛЧАНЕЦ

Одделот за внатрешна контрола при МВР го испитува случајот во врска со видео материјалот што денeска беше објавен на социјалните мрежи на кој наводно ...
ДВЕ СЕДНИЦИ НЕ МОЖАМ ДА ПОСТАВАМ ПРАШАЊЕ, ПРОБЛЕМ ЛИ Е ШТО СУМ РОМ, СЕ ПОЖАЛИ АМДИ БАЈРАМ ВО СОБРАНИЕТО

ДВЕ СЕДНИЦИ НЕ МОЖАМ ДА ПОСТАВАМ ПРАШАЊЕ, ПРОБЛЕМ ЛИ Е ШТО СУМ РОМ, СЕ ПОЖАЛИ АМДИ БАЈРАМ ВО СОБРАНИЕТО

Пратеникот Амди Бајрам, по процедуралната забелешка на Зијадин Села дека е ставен дури 17. по ред да постави пратеничко прашање на денешната седница, ...
3 / 3 НАПИСИ