Таг: синдромот Гилијан-Баре

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
1 / 1 НАПИСИ