Таг: СНСМ

ДРАГИША ЗА ИНАЕТ НА СТЕВЧО ОДИ СО ЗАЕВ И НЕ БАРА НИШТО ОСВЕН ДА ПАДНЕ РЕЖИМОТ

ДРАГИША ЗА ИНАЕТ НА СТЕВЧО ОДИ СО ЗАЕВ И НЕ БАРА НИШТО ОСВЕН ДА ПАДНЕ РЕЖИМОТ

Драгиша Милетиќ за да му се одмазди на Стевчо Јакимовски и на Никола Груевски кои не го испочитувале договорот од 2013 година, вчера го потпиша догово ...
1 / 1 НАПИСИ