Таг: субвенционирана струја

КОВАЧЕВСКИ ГИ МОЛИ ОПШТИНИТЕ И ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ МЕСТО ДА УЖИВААТ ВО УДОПСТВО И ДА ВАРАТ КАФЕ, ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА СТРУЈА СО ПОПУСТ ЗА УЧИЛИШТАТА И ВОДОСТОПАНСТВАТА

КОВАЧЕВСКИ ГИ МОЛИ ОПШТИНИТЕ И ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ МЕСТО ДА УЖИВААТ ВО УДОПСТВО И ДА ВАРАТ КАФЕ, ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА СТРУЈА СО ПОПУСТ ЗА УЧИЛИШТАТА И ВОДОСТОПАНСТВАТА

Премиерот Димитар Ковачевски ги молеше и денеска мрзливите општини и комунални претпријатија што треба училиштата и граѓаните да ги снабдуваат со вода ...
1 / 1 НАПИСИ