Таг: ултраматонец

УЛТРАМАРТОНЕЦОТ ЃОРГИЕВ ДОПАТУВА ОД ШВАЈЦАРИЈА ЗА ДА ТРЧА ОД СТРУМИЦА ДО ГЕВГЕЛИЈА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ СО ПУЛМОНАЛНА ХИПЕРТЕНЗИЈА

УЛТРАМАРТОНЕЦОТ ЃОРГИЕВ ДОПАТУВА ОД ШВАЈЦАРИЈА ЗА ДА ТРЧА ОД СТРУМИЦА ДО ГЕВГЕЛИЈА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ СО ПУЛМОНАЛНА ХИПЕРТЕНЗИЈА

Ултрамаратонецот Николче Ѓоргиев кој живее и работи во Швајцарија допатува во Струмица за да ја трча делницата до Гевгелија во должина од 50-тина кило ...
1 / 1 НАПИСИ