Таг: Венко Филипќ

НЕ ПРЕДАВАЈТЕ СЕ, БОЛЕСТА МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ – БОРКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

НЕ ПРЕДАВАЈТЕ СЕ, БОЛЕСТА МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ – БОРКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВЕТСКИОТ ДЕН НА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ

„Ракот за мене е најголемиот убиец, напаѓа и млади и стари. На тие што сега се борат ќе им порачам да не се предаваат, да мислат позитивно дека ќе поб ...
1 / 1 НАПИСИ