Таг: заштитено културно наследство

СКАПОЦЕНИ ГРАФИКИ ОД СВЕТСКИ МАЈСТОРИ РАСПОСЛАНИ ВО КОЛЕКЦИЈАТА НА МСУ

СКАПОЦЕНИ ГРАФИКИ ОД СВЕТСКИ МАЈСТОРИ РАСПОСЛАНИ ВО КОЛЕКЦИЈАТА НА МСУ

Сол ЛеВит, Џаспер Џонс, Војтех Пресиг, Бернард Бифе, Ники Де Санфал, Георг Базелиц, Душан Перчинков и Симон Шемов ги пречекуваат посетителите во Музеј ...
1 / 1 НАПИСИ