Таг: Зоран Вранишковски

ВРАНИШКОВСКИ СЕ ЖАЛИ ВО АПЕЛАЦИЈА ЗА СЕДУМТЕ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ

ВРАНИШКОВСКИ СЕ ЖАЛИ ВО АПЕЛАЦИЈА ЗА СЕДУМТЕ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ПЕРЕЊЕ ПАРИ

Свештеникот Зоран Вранишковски и група други свештеници од неговата црква Православна охридска архиепископија денеска беа во Апелациониот суд Скопје к ...
ВРАНИШКОВСКИ ЌЕ НАПЛАТИ ОД ДРЖАВАТА 9.500 ЕВРА ПО ПРЕСУДА ОД СТРАЗБУР

ВРАНИШКОВСКИ ЌЕ НАПЛАТИ ОД ДРЖАВАТА 9.500 ЕВРА ПО ПРЕСУДА ОД СТРАЗБУР

Европскиот суд за човекови права пресуди во корист на Православната охридска архиепископија на Зоран Вранишковски во случајот „ПОА против Република Ма ...
2 / 2 НАПИСИ