Категорија: DUA TË THEM

1 2 3 7 10 / 65 НАПИСИ
SHITJE MENDSH

SHITJE MENDSH

 1Kur VMRO-DPMNE do të kthehet në pushtet, do ta kthejë edhe Marko Zvërlevskin si prokuror publik. Pasi është më i miri. Dhe sepse do të kërkojë që t’ ...
ECJE KOTI

ECJE KOTI

1 Ore, ai Zvërlevski. Ç’njeri paska qenë? Si nuk pati një pikë turpi? Pak ti vinte siklet. Me ç’e mbajnë vallë, cilën të fshehtë ia dinë, çfarë kanë a ...
PA URREJTJE

PA URREJTJE

1Fort mirë është kur Nikolla Gruevski i ka urdhëruar njerëzit e vet që ditën e Ilindenit ta festojnë një ditë më herët. Le ta festojnë gjithnjë ashtu. ...
GJYKATËS NAIVË

GJYKATËS NAIVË

1Të gjithë e dinin që të akuzuarit e PSP-së për përgjimet e paligjshme të mijëra qytetarëve dhe shkatërrimin e pajisjes për përgjim do t’ia mbathnin. ...
PO PRIBE, PI CIGARE?

PO PRIBE, PI CIGARE?

1Më vjen shumë keq që gjykatësja e ndryshoi sallën e gjykimit në Gjykatën e apelit në Shkup, ku gjatë këtyre ditëve po radhiten pothuajse të gjitha bi ...
MARKO MUKOSKI

MARKO MUKOSKI

1Ja që shumë shpejt do vijë koha ta vajtojmë deputetin Krsto Mukoski. Na shitet si viktimë e represionit politik. Heeeej! Oree Krsto Mukoski flet në s ...
PARA DHE PAS

PARA DHE PAS

1Siç kanë filluar ta mbrojnë prokurorin shtetëror Marko Zvërlevski nga shkarkimi, deputetët e VMRO-DPMNE-së as emrin aq shumë nuk do ta mbrojnë. Ore, ...
RROTA E FATIT

RROTA E FATIT

1Në 2006 e largët, diku nga fillimi i epokës së gruevizmit, këshilltari i Komunës së Qendrës nga VMRO-DPMNE, Vlladimir Bahçovanovski, pas shfrytëzimit ...
ALI EKSPRES

ALI EKSPRES

1Zaevin e zuri mallkimi i Brankos. Ju kujtohet kur në mesin e të 90-ave na frikësonte duke thënë “Mos doni të jemi si Bullgaria?”. Epo ja, Bullgaria n ...
PROPAGANDË KOSMODISKU

PROPAGANDË KOSMODISKU

1I dëgjoj vmro-vcat se si e kritikojnë qeverinë e re, se ajo e paska sajuar mercedesin që e ka blerë lideri i tyre, Nikolla Gruevski, mercedes  600.00 ...
1 2 3 7 10 / 65 НАПИСИ