Категорија: DUA TË THEM

1 2 3 8 10 / 73 НАПИСИ
ROJE TË POPULLIT

ROJE TË POPULLIT

1Kryetari i Gjykatës supreme, Jovo Vangellovski dhe kryetari i Këshillit gjyqësor, Zoran Karaxhovski shkuan në ekspeditë me dënim në gjykatën e Gjevgj ...
AKMIS GRUJOVITIS

AKMIS GRUJOVITIS

1Pesëqind euro do të paguajë qytetari që ka dashur ta spërkasë Nikolla Gruevskin me sprej gjatë  fjalimit në tubim në qendër të Shkupit. Menjëherë e d ...
ME ZOTIN PËRPARA111 (СО ГОСПОТ НАПРЕТ111)

ME ZOTIN PËRPARA111 (СО ГОСПОТ НАПРЕТ111)

1Ç’është vallë kjo nervozë te gjykatësit në pragun e erës së re? Filluan edhe Zotit t’i kërkojnë ndihmë. E në gjykimin për shpullat e porositura dhe d ...
SUPER LAJME

SUPER LAJME

1Një super lajm për maqedonasit mbërriti këtë javë nga Bashkimi Evropian. Bullgaria, e cila prej 1 janarit do të jetë kryesues i Bashkimit, lajmëroi s ...
LAJME TË ÇUDITSHME

LAJME TË ÇUDITSHME

1Kryeministri Zoran Zaev pas vizitës së burgut Idrizovë deklaroi se i vjen turp që është kryeministër “në një shtet në të cilin ka burgje me kushte jo ...
SHEMBE GARDHIN

SHEMBE GARDHIN

1Pas 26 vjetëve shtet të pavarur dhe pas 72 vjetëve nga çlirimi në Luftën e dytë botërore dhe fitoren mbi fashizmin, ne henes tani gëzohemi për ato va ...
TAMAM MAQEDONAS

TAMAM MAQEDONAS

1Fushata parazgjedhore e zgjedhjeve lokave të VMRO-DPMNE-së duhet të fillojë me një hepening të madh para përmendores së refugjatëve maqedonas të luft ...
GJENDJE E JASHTËZAKONSHME

GJENDJE E JASHTËZAKONSHME

1Nuk e di. Çfarë thotë protokolli diplomatik? Kur sulmohet Parlamenti, cila është koha e duhur që të paraqitesh? Dhe kujt i paraqitesh? Personalisht, ...
SHITJE MENDSH

SHITJE MENDSH

 1Kur VMRO-DPMNE do të kthehet në pushtet, do ta kthejë edhe Marko Zvërlevskin si prokuror publik. Pasi është më i miri. Dhe sepse do të kërkojë që t’ ...
ECJE KOTI

ECJE KOTI

1 Ore, ai Zvërlevski. Ç’njeri paska qenë? Si nuk pati një pikë turpi? Pak ti vinte siklet. Me ç’e mbajnë vallë, cilën të fshehtë ia dinë, çfarë kanë a ...
1 2 3 8 10 / 73 НАПИСИ