Категорија: Histori të parrëfyera

1 2 3 4 15 20 / 147 НАПИСИ
NGA 5 NËNA DHE DY BABALLARËVE POZITIVË ME HIV KANË LINDUR 7 FËMIJË TË SHËNDETSHËM, SEPSE PRINDËRIT JANË TESTUAR NË KOHË NGA OJQ-TË, TË CILAVE SHTETI UA SHKURTOI TË ARDHURAT

NGA 5 NËNA DHE DY BABALLARËVE POZITIVË ME HIV KANË LINDUR 7 FËMIJË TË SHËNDETSHËM, SEPSE PRINDËRIT JANË TESTUAR NË KOHË NGA OJQ-TË, TË CILAVE SHTETI UA SHKURTOI TË ARDHURAT

Shtatë foshnje kanë lindur HIV-negative në Klinikën Gjinekologjike dhe Obstetrike në Shkup nga prindër që ishin pozitivë për virusin që çon në SIDA, n ...
NË VEND TË SHTETIT, ASISTENTËT ARSIMORË PËR NXËNËSIT ME AFTËSI TË KUFIZUARA DO T’I PAGUAJNË VETË PRINDËRIT

NË VEND TË SHTETIT, ASISTENTËT ARSIMORË PËR NXËNËSIT ME AFTËSI TË KUFIZUARA DO T’I PAGUAJNË VETË PRINDËRIT

Nxënësit e shkollave të mesme me zhvillim atipik që shkollohen në shkolla të rregullta, edhe këtë vit shkollor mbetën pa asistentë. Ligji i ri për ars ...
MINISTRIA E ARSIMIT NUK I LEJON FËMIJËT E MBYLLUR NË ENTIN EK TETOVA QË TË MËSOJNË, KA HARRUAR T’I RINOVOJË KONTRATAT E MËSUESVE

MINISTRIA E ARSIMIT NUK I LEJON FËMIJËT E MBYLLUR NË ENTIN EK TETOVA QË TË MËSOJNË, KA HARRUAR T’I RINOVOJË KONTRATAT E MËSUESVE

Pas 15 vjetësh u fut mësimi për të strehuarit në Entin EK Tetova, e tani shteti sërish do t'i lërë tërë ditën të mbyllur brenda 4 mureve, pa arsim. Fa ...
BANORËT E ENTIT EK “TETOVA” I KRIJUAN VETË ZBUKURIMET PËR FESTAT E FUNDVITIT

BANORËT E ENTIT EK “TETOVA” I KRIJUAN VETË ZBUKURIMET PËR FESTAT E FUNDVITIT

Një atmosferë shumë të bukur përjetuan sot të rinjtë e institucionit EK “Tetova” teksa zbukuruan oborrin e tyre për Vitin e Ri.  Vendosën fjolla bore ...
KLINIKA E FËMIJËVE DUHET TË GJEJË HAPËSIRË QË BABALLARËT TË MUND TË JENË NË SPITAL ME FËMIJËT, REKOMANDOI KOMISIONI KUNDËR DISKRIMINIMIT

KLINIKA E FËMIJËVE DUHET TË GJEJË HAPËSIRË QË BABALLARËT TË MUND TË JENË NË SPITAL ME FËMIJËT, REKOMANDOI KOMISIONI KUNDËR DISKRIMINIMIT

Komisioni për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi (KPMD) i rekomandoi Klinikës për sëmundje të fëmijëve në Shkup që në afat prej 90 ditësh të heq ...
VITI SHKOLLOR NË ENTIN EK “TETOVА” FILLOI NË FUND TË SEMESTRIT TË PARË, FËMIJËT TEJMASE TË GËZUAR

VITI SHKOLLOR NË ENTIN EK “TETOVА” FILLOI NË FUND TË SEMESTRIT TË PARË, FËMIJËT TEJMASE TË GËZUAR

Më shumë se 20 fëmijë dhe të rinj të Entit Edukues-Korrrektues“Tetova”, nëntë prej të cilëve janë krejtësisht analfabetë, nga sot kanë rifilluar mësim ...
DHUNA NË FAMILJE PO RRITET, GJITHNJË E MË SHUMË GRA MBAHEN TË MBYLLURA DHE RRIHEN, SHPESH HERË PARA FËMIJËVE

DHUNA NË FAMILJE PO RRITET, GJITHNJË E MË SHUMË GRA MBAHEN TË MBYLLURA DHE RRIHEN, SHPESH HERË PARA FËMIJËVE

Dhuna në familje është në rritje, veçanërisht ndaj grave, në të gjitha format - përdhunim, dhunim, dhe rrahje, rrëmbim apo kyçja në shtëpi dhe ndalim ...
THYERJA E MUREVE NË BANESA MUND TA SHKATËRROJË STABILITETIN E NDËRTESËS E MË TË RREZIKSHMET JANË NDËRTIMET E PALIGJSHME, THONË NGA IITS

THYERJA E MUREVE NË BANESA MUND TA SHKATËRROJË STABILITETIN E NDËRTESËS E MË TË RREZIKSHMET JANË NDËRTIMET E PALIGJSHME, THONË NGA IITS

Nuk duhet të kryhen mbindërtime të ndërtesave të vjetra, kurse sa i përket thyerjes së mureve në banesa, për këtë gjë duhet të merret leje nga Komuna, ...
1 2 3 4 15 20 / 147 НАПИСИ