Категорија: Histori të parrëfyera

1 2 3 4 5 15 30 / 147 НАПИСИ
NUK DIHET NËSE NDËRTIMET E PALIGJSHME TË LEGALIZUARA JANË TË SIGURTA NGA ASPEKTI SIZMIK, SEPSE ASKUSH NUK KA SHKUAR T’I KONTROLLOJË, THOTË DREJTORI I IITS SHESHOV

NUK DIHET NËSE NDËRTIMET E PALIGJSHME TË LEGALIZUARA JANË TË SIGURTA NGA ASPEKTI SIZMIK, SEPSE ASKUSH NUK KA SHKUAR T’I KONTROLLOJË, THOTË DREJTORI I IITS SHESHOV

Siguria e ndërtesave varet nga përpunimi i projektit arkitektonik e deri te ajo se çfarë betoni dhe armature do t’i vihet objektit, thotë drejtori i I ...
GJYKATA KUSHTETUESE SHFUQIZOI NENIN QË NDALONTE KOMPENSIMIN PËR PERSONAT QË HUMBASIN SHIKIMIN, DËGJIMIN, KËMBËT,  QË SËMUREN RËNDË DHE MBETEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA PAS MOSHËS 65 VJEÇE

GJYKATA KUSHTETUESE SHFUQIZOI NENIN QË NDALONTE KOMPENSIMIN PËR PERSONAT QË HUMBASIN SHIKIMIN, DËGJIMIN, KËMBËT, QË SËMUREN RËNDË DHE MBETEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA PAS MOSHËS 65 VJEÇE

Qytetarët të cilëve shteti u refuzoi të merrnin kompensim për shkak humbën dëgjimin, shikimin, gjymtyrët, u sëmurën rëndë dhe u bënë invalidë pasi kis ...
FËMIJËT ÇDO VIT DUHET TË VËRTETOJNË SE JANË ME SINDROMËN DAUN QË T’I USHTROJNË TË DREJTAT E TYRE, NGA MARSI DO TË VIHET NE ZBATIM NJË KLASIFIKIM I RI

FËMIJËT ÇDO VIT DUHET TË VËRTETOJNË SE JANË ME SINDROMËN DAUN QË T’I USHTROJNË TË DREJTAT E TYRE, NGA MARSI DO TË VIHET NE ZBATIM NJË KLASIFIKIM I RI

Edhe pse Sindroma Daun është një diagnozë për tërë jetën, fëmijët të cilët kanë çrregullim hormonal, çdo vit, janë të detyruar që të marrin mendim nga ...
NË MAQEDONI NUK MBAHET EVIDENCA E NUMRIT TË FËMIJËVE TË MBETUR JETIMË PËR SHKAK TË KOVIDIT

NË MAQEDONI NUK MBAHET EVIDENCA E NUMRIT TË FËMIJËVE TË MBETUR JETIMË PËR SHKAK TË KOVIDIT

Në Maqedoni nuk mbahet evidencë precize se sa fëmijë kanë ngelur pa kujdesin e prindërve për shkak të kovid -19, si rrjedhojë e çkaje u janë përcaktua ...
HA BIR, NUK DO TË TË MARRË KUSH”, THOTË BABAI QË U KUJDES PËR FËMIJEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA DHE TRE FËMIJË TË TJERË TË BRAKTISUR DHE TË KEQTRAJTUAR

HA BIR, NUK DO TË TË MARRË KUSH”, THOTË BABAI QË U KUJDES PËR FËMIJEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA DHE TRE FËMIJË TË TJERË TË BRAKTISUR DHE TË KEQTRAJTUAR

Fëmija i rrahur me epilepsi, këmbëzbathur, i uritur dhe i lidhur pas një trungu në parkun e qytetit të Shkupit, pas një viti në një familje kujdestare ...
SHTETI UA HEQ SHTESËN PREJ 5.000 DEN NXËNESVE ME PENGESA NË ZHVILLIM  DHE DISKRIMINON ATA QË VIJNË NGA NJË MJEDIS RURAL

SHTETI UA HEQ SHTESËN PREJ 5.000 DEN NXËNESVE ME PENGESA NË ZHVILLIM DHE DISKRIMINON ATA QË VIJNË NGA NJË MJEDIS RURAL

Mbi 100 fëmjëve me pengesa në zhvillimin intelektual dhe fizik nga mjediset rurale shteti ua ka marrë shtesën prej 5.000 den, pasi ata janë shpërngulu ...
NUK U JAPIN MEDALJE NGAQË JANË FEMRA, PADITË E PARA PËR DISKRIMINIM GJINOR PËR FEDERATËN E SPORTEVE LUFTARAKE

NUK U JAPIN MEDALJE NGAQË JANË FEMRA, PADITË E PARA PËR DISKRIMINIM GJINOR PËR FEDERATËN E SPORTEVE LUFTARAKE

Federata e sporteve luftarake (FBSM) është organizata e parë sportive në Maqedoni që është akuzuar për diskriminim gjinor. Lufta për trajtim të baraba ...
NJË MUAJ PAS VDEKJES, KOMISIONI I SHKALLËS SË DYTË E DËRGON TONI SALIN SËRISH TË GJEJË DREJTËSINË PARA GJYKATËS

NJË MUAJ PAS VDEKJES, KOMISIONI I SHKALLËS SË DYTË E DËRGON TONI SALIN SËRISH TË GJEJË DREJTËSINË PARA GJYKATËS

Rastin e Toni Salit, 19-vjeçarit që vdiq në 26 në maj  pa numër amë, identitet dhe certifikatë lindjeje, Komisioni i shkallës së dytë e ka kthyer mbpr ...
NË VEND QË TË SHKOJË PARA GJYKATËS ADMINISTRATIVE, E PASTAJ NË STRASBURG, NËNA E TONI SALIT KTHEHET TË KËRKOJË CERTIFIKATËN E LINDJES PËR DJALIN E SAJ ATY KU NUK IA DHANË KURRË

NË VEND QË TË SHKOJË PARA GJYKATËS ADMINISTRATIVE, E PASTAJ NË STRASBURG, NËNA E TONI SALIT KTHEHET TË KËRKOJË CERTIFIKATËN E LINDJES PËR DJALIN E SAJ ATY KU NUK IA DHANË KURRË

Shteti vazhdon të keqtrajtojë familjen e maturantit Toni Sali nga Shkupi, djali që vdiq para një muaj pa një numër amë, pa certifikatë lindjeje, pa le ...
TË GJITHË QË KISHIT TË BËNI ME KËRKESËN E TIJ PËR CERTIFIKATË LINDJEJE, DO TA MBANI TONIN NË NDËRGJEGJE, THOTË SUZANA SALIU, ZV. AVOKATE E POPULLIT

TË GJITHË QË KISHIT TË BËNI ME KËRKESËN E TIJ PËR CERTIFIKATË LINDJEJE, DO TA MBANI TONIN NË NDËRGJEGJE, THOTË SUZANA SALIU, ZV. AVOKATE E POPULLIT

Të gjitha organet kompetente shtetërore që kanë pasur të bëjnë me kërkesën e Toni Sali dhe ishin kundër regjistrimit të tij në Librin e lindjeve, tani ...
1 2 3 4 5 15 30 / 147 НАПИСИ