Таг: Адмирим Алити

ВИЛМА И АНЏЕЛА

ВИЛМА И АНЏЕЛА

Едно општество за сите не значи дека државата треба да биде фер за сите, освен за тие што плаќаат данок ...
НА ДРЖАВНО ЌЕ СЕ ВРАБОТУВААТ 31,5 ОТСТО АЛБАНЦИ ОТИ ТАКА СИ ПРЕСМЕТАЛ МИНИСТЕРОТ АЛИТИ, МЕСТО 24,3 ОТСТО КАКО ШТО ВЕЛИ ЗАКОНОТ

НА ДРЖАВНО ЌЕ СЕ ВРАБОТУВААТ 31,5 ОТСТО АЛБАНЦИ ОТИ ТАКА СИ ПРЕСМЕТАЛ МИНИСТЕРОТ АЛИТИ, МЕСТО 24,3 ОТСТО КАКО ШТО ВЕЛИ ЗАКОНОТ

Според методологијата која си ја усогласил министерот за информатичко општество и администрација (МИОА) Адмирим Алити, отсега во државните институции ...
73,5 ОТСТО ОД ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР СЕ МАКЕДОНЦИ, 20,3 ОТСТО СЕ АЛБАНЦИ

73,5 ОТСТО ОД ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР СЕ МАКЕДОНЦИ, 20,3 ОТСТО СЕ АЛБАНЦИ

Јавниот сектор во Македонија има 132 илјади вработени, од кои 73,58 отсто се Македонци, а 20,35 отсто се Албанци, според Извештајот за вработените во ...
3 / 3 НАПИСИ