Таг: африканска чума

ЖИТЕЛИТЕ НА КУМАНОВСКОТО СЕЛО ЉУБОДРАГ НЕ ИМ ДОЗВОЛИЈА НА ИНСПЕКТОРИТЕ ДА ИМ ГИ УНИШТАТ СВИЊИТЕ, ШЕСТ МЕСЕЦИ ПО ЕДЕН СЛУЧАЈ НА АФРИКАНСКА ЧУМА

ЖИТЕЛИТЕ НА КУМАНОВСКОТО СЕЛО ЉУБОДРАГ НЕ ИМ ДОЗВОЛИЈА НА ИНСПЕКТОРИТЕ ДА ИМ ГИ УНИШТАТ СВИЊИТЕ, ШЕСТ МЕСЕЦИ ПО ЕДЕН СЛУЧАЈ НА АФРИКАНСКА ЧУМА

Жителите на кумановското село Љубодраг денеска два часа со механизација го блокираа стариот пат Куманово-Скопје за да ги спречат инспекторите од Агенц ...
СТОЧАРИТЕ ОД ТРОМЕЃА ГО БЛОКИРАА ПАТОТ КУМАНОВО-СВЕТИ НИКОЛЕ, НЕ ДАВААТ ДА СЕ УНИШТАТ СВИЊИТЕ КОИ НЕМААТ АФРИКАНСКА ЧУМА

СТОЧАРИТЕ ОД ТРОМЕЃА ГО БЛОКИРАА ПАТОТ КУМАНОВО-СВЕТИ НИКОЛЕ, НЕ ДАВААТ ДА СЕ УНИШТАТ СВИЊИТЕ КОИ НЕМААТ АФРИКАНСКА ЧУМА

Сточарите од кумановското село Тромеѓа, кои трет ден протестираа против уништувањето на свињите кои немаат африканска чума, денеска го радикализираа п ...
НЀ ТЕРААТ ДА ПОТПИШЕМЕ ДЕКА СВИЊИТЕ НИ СЕ БОЛНИ ОД АФРИКАНСКА ЧУМА И ПОКРАЈ НЕГАТИВНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ОБВИНИЈА СТОЧАРИТЕ НА ПРОТЕСТОТ ВО ЉУБОДРАГ

НЀ ТЕРААТ ДА ПОТПИШЕМЕ ДЕКА СВИЊИТЕ НИ СЕ БОЛНИ ОД АФРИКАНСКА ЧУМА И ПОКРАЈ НЕГАТИВНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ОБВИНИЈА СТОЧАРИТЕ НА ПРОТЕСТОТ ВО ЉУБОДРАГ

Жителите на кумановските села Љубодраг, Умин Дол и Ново Село, денеска со механизација два часа го блокираа стариот пат Куманово-Скопје, во знак на рев ...
СТОЧАРИТЕ ОД ТРИ КУМАНОВСКИ СЕЛА НЕ ДОЗВОЛУВААТ ДА СЕ УНИШТАТ СВИЊИТЕ КОИ НЕ СЕ ПОЗИТИВНИ НА АФРИКАНСКА ЧУМА, УТРЕ ЌЕ ИЗЛЕЗАТ НА ПРОТЕСТ

СТОЧАРИТЕ ОД ТРИ КУМАНОВСКИ СЕЛА НЕ ДОЗВОЛУВААТ ДА СЕ УНИШТАТ СВИЊИТЕ КОИ НЕ СЕ ПОЗИТИВНИ НА АФРИКАНСКА ЧУМА, УТРЕ ЌЕ ИЗЛЕЗАТ НА ПРОТЕСТ

Жителите на кумановските села Љубодраг, Умин Дол и Ново Село утре ќе го блокираат стариот пат Куманово-Скопје за да ги спречат претставниците од Агенц ...
4 / 4 НАПИСИ