Таг: Александра Ристеска

ОБВИНИТЕЛОТ НЕ ДОКАЖА ВИНА НА МИЈАЛКОВ ЗА ТОРТУРА ВРЗ БОШКОСКИ, РЕЧЕ СУДИЈКАТА АЛЕКСАНДРА РИСТЕСКА И ГИ ОСЛОБОДИ НЕГО И АЛФИТЕ ОД ОБВИНЕНИЕ

ОБВИНИТЕЛОТ НЕ ДОКАЖА ВИНА НА МИЈАЛКОВ ЗА ТОРТУРА ВРЗ БОШКОСКИ, РЕЧЕ СУДИЈКАТА АЛЕКСАНДРА РИСТЕСКА И ГИ ОСЛОБОДИ НЕГО И АЛФИТЕ ОД ОБВИНЕНИЕ

Судијката Александра Ристеска го ослободи првообвинетиот Сашо Мијалков и полициските алфи на чело со Ивица Анчевски - Пуки за тортура и нечовечко пост ...
1 / 1 НАПИСИ