Таг: американска влада

САД ДОНИРАА 1.269 АВТОМАТСКИ ПУШКИ ВРЕДНИ 1,2 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА

САД ДОНИРАА 1.269 АВТОМАТСКИ ПУШКИ ВРЕДНИ 1,2 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА

САД денеска донираа 1.269 автоматски пушки М4 во вредност од 1,2 милиони долари како поддршка на развојот на лесната пешадиска батаљонска група на АРМ ...
АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПОВТОРНО ВО БЛОКАДА ПОРАДИ ПРИГОВОРОТ НА ЕДЕН СЕНАТОР

АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПОВТОРНО ВО БЛОКАДА ПОРАДИ ПРИГОВОРОТ НА ЕДЕН СЕНАТОР

Американската влада технички повторно остана без пари, што доведе до нејзино второ затворање оваа година, откако Сенатот не успеа во предвидениот рок ...
АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПРЕСТАНУВА СО РАБОТА ОТИ СНЕМА ПАРИ

АМЕРИКАНСКАТА ВЛАДА ПРЕСТАНУВА СО РАБОТА ОТИ СНЕМА ПАРИ

Американската влада престана да работи на полноќ во петок по локално време откако демократите и републиканците, жестоко спротивставени за имиграцијата ...
3 / 3 НАПИСИ