Таг: ангела агелер

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

Никој ништо не ти може Николааа, Николааа... ...
НЕКАЗНИВОСТА МОРА ДА ЗАВРШИ, КОРУПЦИЈАТА Е РАК КОЈ ГИ ЗАГРОЗУВА МЛАДИТЕ, ЗАТОА ВИ БЕГААТ, КАЖА НОВАТА АМЕРИКАНСКА АМБАСАДОРКА АГЕЛЕР

НЕКАЗНИВОСТА МОРА ДА ЗАВРШИ, КОРУПЦИЈАТА Е РАК КОЈ ГИ ЗАГРОЗУВА МЛАДИТЕ, ЗАТОА ВИ БЕГААТ, КАЖА НОВАТА АМЕРИКАНСКА АМБАСАДОРКА АГЕЛЕР

Американската амбасадорка Анџела Прајс Агелер на 20-годишнината од формирањето на Антикорупциската комисија повика „да се ​​обврземе сега да ја иденти ...
2 / 2 НАПИСИ