Таг: Авто-мото сојуз на Македонија

АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

АМСМ ЌЕ ОЦЕНУВА КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПЕШАЧКИТЕ ПРЕМИНИ ОКОЛУ УЧИЛИШТАТА

Авто-мото сојузот на Македонија ќе испитува колку се безбедни улиците и пешачките премини околу училиштата во Скопје. Со анализата ќе се прави проценк ...
1 / 1 НАПИСИ