Таг: автограм

БИТОЛЧАНЕЦ СОБРА 500 АВТОГРАМИ, ОД КРАЛОТ КАРАЃОРЃЕВИК ДО КИРК ДАГЛАС 

БИТОЛЧАНЕЦ СОБРА 500 АВТОГРАМИ, ОД КРАЛОТ КАРАЃОРЃЕВИК ДО КИРК ДАГЛАС 

Младиот битолски колекционер Филип Етмишовски за десет години успеа да собере безмалку 500 автограми од познати личности ширум светот. Во колекцијата ...
1 / 1 НАПИСИ