Таг: беддми

ТВРДИНАТА ЦАРЕВИ КУЛИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ НОВИ БЕДЕМИ И ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО ГРАДОТ СО НОВА ПАТЕКА

ТВРДИНАТА ЦАРЕВИ КУЛИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ НОВИ БЕДЕМИ И ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО ГРАДОТ СО НОВА ПАТЕКА

За поттикнување на алтернативниот туризам, Општина Струмица со пари од ЕУ ќе подига нови бедеми на тврдината Цареви Кули, која ќе добие и директна ска ...
1 / 1 НАПИСИ