Таг: Битлс

ЈАС НЕ ГО ИНИЦИРАВ РАСПАДОТ НА „БИТЛС“, ТУКУ ЛЕНОН, ОТКРИ ПОЛ МАКАРТНИ ПО 51 ГОДИНА

ЈАС НЕ ГО ИНИЦИРАВ РАСПАДОТ НА „БИТЛС“, ТУКУ ЛЕНОН, ОТКРИ ПОЛ МАКАРТНИ ПО 51 ГОДИНА

Распадот на „Битлс“ е еден од најанализираните во музичката историја. Кога пред 51 година Џон Ленон, Пол Макартни, Џорџ Харисон и Ринго Стар тргнаа се ...
НЕ ЈАДЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ КАКО МЕНЕ, ВЕЛИ ПОЛ МАКАРТНИ ВО БОЖИЌНАТА ПОРАКА

НЕ ЈАДЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ КАКО МЕНЕ, ВЕЛИ ПОЛ МАКАРТНИ ВО БОЖИЌНАТА ПОРАКА

Пол Макартни упати божиќна порака до своите фанови, порачувајќи им да не бидат како него. Седумдесет и шестгодишната легенда на „Битлс“ ја дополни сво ...
ПОЛ МАКАРТНИ ДОНИРАШЕ ИНТИМНИ ФОТОГРАФИИ СНИМЕНИ ОД ПРВАТА ЖЕНА ЛИНДА НА ЛОНДОНСКИ МУЗЕЈ

ПОЛ МАКАРТНИ ДОНИРАШЕ ИНТИМНИ ФОТОГРАФИИ СНИМЕНИ ОД ПРВАТА ЖЕНА ЛИНДА НА ЛОНДОНСКИ МУЗЕЈ

Сер Пол Макартни донираше 63 интимни семејни фотографии и портрети на славни личности снимени од неговата прва жена Линда Макартни, на новиот центар з ...
„ЖОЛТА ПОДМОРНИЦА“ СЕ ВРАЌА ВО КИНАТА ЗА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ФИЛМОТ

„ЖОЛТА ПОДМОРНИЦА“ СЕ ВРАЌА ВО КИНАТА ЗА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ФИЛМОТ

Анимираната верзија на „Битлс“ ова лето се враќа во кината во САД, Велика Британија и Ирска, за да се одбележи 50-годишнината од филмот „Жолта подморн ...
4 / 4 НАПИСИ