Таг: Блерта Башоли

КОСОВСКИОТ ФИЛМ „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ ПОБЕДИ НА СИНЕДЕЈС

КОСОВСКИОТ ФИЛМ „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ ПОБЕДИ НА СИНЕДЕЈС

Косовскиот филм „Улиште“ на режисерката Блерта Башоли, копродукција помеѓу Косово, Македонија, Швајцарија и Албанија победи на 20. Фестивалот на европ ...
ТРИ НАГРАДИ НА САНДЕНС ЗА „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ, КОСОВСКО-МАКЕДОНСКА КОПРОДУКЦИЈА

ТРИ НАГРАДИ НА САНДЕНС ЗА „УЛИШТЕ“ НА БЛЕРТА БАШОЛИ, КОСОВСКО-МАКЕДОНСКА КОПРОДУКЦИЈА

Косовскиот филм „Улиште“ на режисерката Блерта Башоли, копродукција помеѓу Косово, Македонија, Швајцарија и Албанија, освои 3 награди на фестивалот Са ...
2 / 2 НАПИСИ