Таг: бод

ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ И СТОМАТОЛОЗИ ДОБИЈА ПОВИСОКА КАПИТАЦИЈА

ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ И СТОМАТОЛОЗИ ДОБИЈА ПОВИСОКА КАПИТАЦИЈА

Приватните лекари и стоматолози од почетокот на годинава добија повисока вредност на капитациониот бод, според одлуката која е излезена во Службен вес ...
ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ ЧЕКААТ ДА ИЗЛЕЗЕ ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ДОКУМЕНТОТ ДЕКА КАПИТАЦИЈАТА ЌЕ СЕ ПОКАЧИ НА 75 ДЕНАРИ, А НА СТОМАТОЛОЗИТЕ НА 61 ДЕНАР

ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ ЧЕКААТ ДА ИЗЛЕЗЕ ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ДОКУМЕНТОТ ДЕКА КАПИТАЦИЈАТА ЌЕ СЕ ПОКАЧИ НА 75 ДЕНАРИ, А НА СТОМАТОЛОЗИТЕ НА 61 ДЕНАР

Приватните лекари се во исчекување дали Владата ќе ја реализира најавата за покачување на капитацијата. Во време на нивниот протест на почетокот на се ...
ВАРДАР ОСВОИ ПОЧЕСЕН БОД, НО ОСТАНА НАЈСЛАБА ЕКИПА ВО ЛИГА ЕВРОПА

ВАРДАР ОСВОИ ПОЧЕСЕН БОД, НО ОСТАНА НАЈСЛАБА ЕКИПА ВО ЛИГА ЕВРОПА

Фудбалерите на Вардар освоија почесен бод на крајот на групната фаза на Лига Европа, но со тоа, сепак, не го избегнаа статусот на најслаба екипа во го ...
3 / 3 НАПИСИ