Таг: борба

НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ ИЗЗЕМЕН ОД ОДГОВОРНОСТ ЗА КОРУПЦИЈА, УВЕРУВА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ ИЗЗЕМЕН ОД ОДГОВОРНОСТ ЗА КОРУПЦИЈА, УВЕРУВА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

Премиерот Зоран Заев уверува дека никој нема да биде изземен од одговорност за корупција, во видео обраќањето по повод Меѓународниот ден за борба прот ...
ГРУЕВСКИ ТРГНИ ГИ КАНЏИТЕ ОД СЈО,ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД ВЛАДА СО НАЈМАСОВЕН ПРОТЕСТ ДОСЕГА

ГРУЕВСКИ ТРГНИ ГИ КАНЏИТЕ ОД СЈО,ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД ВЛАДА СО НАЈМАСОВЕН ПРОТЕСТ ДОСЕГА

Антивладините демонстранти пред Влада беа на најмасовен протест досега. Делеа пари „владимирки“, а имаат и транспаренти на кои пишува „Битола не е на ...
ШАРЕНИТЕ ГО ИСВИРКАА ГРУЕВСКИ КАЈ „МЕРИОТ“, СТИГНАА ПРЕД ВЛАДА

ШАРЕНИТЕ ГО ИСВИРКАА ГРУЕВСКИ КАЈ „МЕРИОТ“, СТИГНАА ПРЕД ВЛАДА

Демонстрантите стигнаа пред Влада. Се пуштаат снимки од бомбите на опозицијата и се чекаат говорите на организаторите. Шарената револуц ...
ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ТРГНАА КОН СОБРАНИЕ

ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ ТРГНАА КОН СОБРАНИЕ

„Молкот е еднаков на смрт“ и „Шарам правда барам“ се транпарентите со кои вечерва шарените револуционери го почнааа протестот. Има и трена ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

Антивладините демонстанти и вечерва ја сменија маршутата, тукушто минаа покрај седиштето на ЕУ и се упатија кон Собранието преку улицата „Кирил Методи ...
5 / 5 НАПИСИ