Таг: „Борка- за секој нов ден“

ОБЕЗБЕДИВМЕ КОНТИНУИРАНА ТЕРАПИЈА ЗА БОЛНИТЕ СО МАЛИГНИ БОЛЕСТИ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ОБЕЗБЕДИВМЕ КОНТИНУИРАНА ТЕРАПИЈА ЗА БОЛНИТЕ СО МАЛИГНИ БОЛЕСТИ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Со групна набавка на лековите за малигни заболувања обезбедивме континуирана терапија и се надмина состојбата во која, поради ограниченоста на условни ...
1 / 1 НАПИСИ