Таг: буџетски средства

МИНИМАЛНА ПЛАТА ОД 200 ЕВРА ОД СЕПТЕМВРИ, НАЈАВИ ТЕВДОВСКИ

МИНИМАЛНА ПЛАТА ОД 200 ЕВРА ОД СЕПТЕМВРИ, НАЈАВИ ТЕВДОВСКИ

Министерот за финансии Драган Тевдовски вели дека минималната плата од 12.000 денари ќе почне да се исплаќа од септември годинава. Тој кажа дека Влада ...
ЛАНИ ДО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДОСТАВЕНИ СЕДУМ РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА НЕПРАВИЛНО ТРОШЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА, ОДГОВОР НЕМА

ЛАНИ ДО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДОСТАВЕНИ СЕДУМ РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАИ ЗА НЕПРАВИЛНО ТРОШЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА, ОДГОВОР НЕМА

Државниот завод за ревизија лани доставил седум ревизорски извештаи до Јавното обвинителство и за нив се уште нема добиено одговор. „Ревизорските изв ...
2 / 2 НАПИСИ