Таг: букова шума

БУКОВА ШУМА КОЛКУ ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ СОТРЕНА ВО КРУШЕВСКАТА КОРИЈА

БУКОВА ШУМА КОЛКУ ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ СОТРЕНА ВО КРУШЕВСКАТА КОРИЈА

Голема површина со букова шума е исечена во Крушевската корија, во месноста викана Блага Вода, во шумскиот оддел 112, над селото Белушино. Жална слика ...
1 / 1 НАПИСИ