Таг: Чигасаки

„МАКЕДОНИЈА, НАПРЕД!“ – ЈАПОНСКИОТ ГРАД ЧИГАСАКИ ЌЕ НАВИВА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ОЛИМПИЈЦИ ВО ТОКИО

„МАКЕДОНИЈА, НАПРЕД!“ – ЈАПОНСКИОТ ГРАД ЧИГАСАКИ ЌЕ НАВИВА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ОЛИМПИЈЦИ ВО ТОКИО

Чигасаки, град со 250.000 жители, ќе биде дом на македонските спортисти за време на претстојните Олимписки и Параолимписки игри во Токио и неговите вл ...
1 / 1 НАПИСИ