Таг: д-р Снежана Захариева

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА 4 ГОДИНИ НЕМА МАМОГРАФ, ЛЕКАРИТЕ НЕМААТ УВИД КОЛКАВ Е БРОЈОТ НА НОВИ БОЛНИ ОД РАК НА ДОЈКА

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА 4 ГОДИНИ НЕМА МАМОГРАФ, ЛЕКАРИТЕ НЕМААТ УВИД КОЛКАВ Е БРОЈОТ НА НОВИ БОЛНИ ОД РАК НА ДОЈКА

Повеќе од 4 години не работи мамографот во Кумановската болница, па 30 илјади жени се оставени без соодветна здравствена заштита. Стариот апарат, кој ...
МАМОГРАФОТ ВО КУМАНОВО НЕ РАБОТИ ЦЕЛА ГОДИНА, НОВ НАЈРАНО ВО ОКТОМВРИ

МАМОГРАФОТ ВО КУМАНОВО НЕ РАБОТИ ЦЕЛА ГОДИНА, НОВ НАЈРАНО ВО ОКТОМВРИ

Повеќе од 10 месеци не работи мамографот во Општата болница Куманово. Апаратот кој е стар 34 години во 1996 година бил донесен како донација на Одделе ...
2 / 2 НАПИСИ