Таг: Дарко Роглев

ШТИПСКИТЕ УЛТРАМАРАТОНЦИ ЖИКИЦА ИВАНОВСКИ И ДАРКО РОГЛЕВ 17 ПАТИ ВО ЕДЕН ДЕН ГО ИСТРЧАА РИДОТ КЛИСИБАИР НАД ШТИП

ШТИПСКИТЕ УЛТРАМАРАТОНЦИ ЖИКИЦА ИВАНОВСКИ И ДАРКО РОГЛЕВ 17 ПАТИ ВО ЕДЕН ДЕН ГО ИСТРЧАА РИДОТ КЛИСИБАИР НАД ШТИП

Штипските ултрамаратонци Жикица Ивановски и Дарко Роглев го поминуваат времето додека трае коронакризата со трчање во природа и притоа се досетиле вик ...
1 / 1 НАПИСИ